Dora Lake (sjö i Kanada, Ontario, Kenora District)

Dora Lake är en sjö i Kanada. Den ligger i countyt Kenora District och provinsen Ontario, i den sydöstra delen av landet, 1 500 km väster om huvudstaden Ottawa. Dora Lake ligger 325 meter över havet. Arean är 1,1 kvadratkilometer. Den ligger vid sjöarna Gale Lake och Touts Lake. Den högsta punkten i närheten är 380 meter över havet, 1,2 km sydost om Dora Lake. Den sträcker sig 1 dry bag for cell phone,5 kilometer i nord-sydlig riktning, och 2,6 kilometer i öst-västlig riktning.

I övrigt finns följande vid Dora Lake:

I omgivningarna runt Dora Lake växer i huvudsak blandskog. Trakten runt Dora Lake är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 2 °C. Den varmaste månaden är juli glass rubber water bottle, då medeltemperaturen är 18 °C, och den kallaste är februari, med -21 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 855 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 121 mm nederbörd, och den torraste är november, med 31 mm nederbörd.